Hosting

Ønsker du hosting hos os?

Kort sagt, det bedste ved hosting hos altihjemmesider.dk er, at du ikke behøver at oprette, oprette eller vedligeholde det selv – vi gør det hele!

Hvad er domænenavne og hosting?

Når du ejer et websted, er to ting uundgåelige: domænenavn og webstedshosting. Det er lige meget med hvem der laver din hjemmeside.

Domænet er navnet på dit websted på Internettet. For eksempel er vores domænenavn: “altihjemmesider.dk”.

Domænet administreres af DK-Hostmaster.dk. Man betaler årligt et gebyr på 45 kr. til DK-Hostmaster.dk for at have rettighederne til sit domæne.

Denne udgift er inkluderet i prisen for hosting, og vi sørger selvfølgelig for at det bliver fornyet til tiden.

Hosting

Pris 1.200,- / år

  • Gratis oprettelse

  • 1 domæne

  • Ubegrænset antal mails

  • Daglig backup af hjemmeside

  • Ubegrænset trafik

  • Ubegrænset plads *

  • Adgang til cPanel (dit eget kontrolpanel for dit domæne)

  • Personlig support (igennem os)

* Du får ligeså meget plads som din hjemmeside kræver, men du får ikke ubegrænset plads til andre ikke hjemmesiderelevante filer.

Betaling

Betaling sker forud.

Du kan vælge at betale kvartårlig, halvårlig eller for et år ad gangen.

Hvad er hosting?

Kort fortalt er det der hvor din hjemmeside “bor”. Ligesom du selv betaler husleje for at bo i dit hus, betaler du også “husleje = hosting” der hvor din hjemmeside “bor”.

Det som hosting består i, er egentligt at man lejer sig ind på en lille “online harddisk” hvor man kan uploade sine filer (sin hjemmeside), og dermed bliver filerne og hjemmesiden tilgængelig online.

Rettigheder til domænet

Selvom det er os, der køber dit domæne og du hoster det hos os, ejer du 100% rettighederne til det!

Så bestemmer du dig en dag for ikke længere at hoste din hjemmeside hos os, kan du flytte din nuværende hjemmeside til en anden hostingudbyder.

Har du allerede at domæne?

Hvis du har et domæne, som du ønsker at benytte, kan dette sagtens flyttes over til os, så du kan have hosting hos altihjemmesider.dk sammen med dit nuværende domæne.

Serveren står hos tredjepart – din sikkerhed!

Rent fysisk kommer din hjemmeside til at ligge på en server, hvor vi lejer os ind. vi har valgt at bygge det sådan op, som en sikkerhed for dig.

Dette betyder at i tilfælde at altihjemmesider.dk går konkurs, så vil din hjemmeside stadig fungere helt som normalt, da den stadig ligger på den server vi har lejet os ind på, og ikke ved nogle lokale servere hos os.